privé gondel

Gezellig met zn tweeën of samen met vrienden genieten van de sfeervolle binnenstad en de Prinsentuin vanuit een heuse Venetiaanse gondel! Je boekt de gondel inclusief gondelier per uur en je bent vrij om je route en programma te bepalen, in overleg met de gondelier. Er kunnen maximaal 6 (in overleg 8) personen tegelijk aan boord. Ideaal voor vrijgezellenfeestjes,  familie-uitjes, bedrijfsuitjes, eigenlijk elk stadsbezoek...

Laat je verrassen door de gondelier, die je langs de mooiste plekken van Leeuwarden vaart en op verzoek leuke verhalen vertelt over de gondel en over Leeuwarden. 

Op- en afstap is in in principe bij de een van de vaste op- en afstapplaatsen, maar in overleg is er veel mogelijk. Wil je bijvoorbeeld in stijl naar je restaurant gevaren worden? Als het in de buurt van de vaarroute ligt, kan het! Ga je naar een voorstelling in de Harmonie en wil je graag als cultureel voorprogramma in stijl naar de Harmonie gebracht worden? Kan ook! Neem contact op en we kijken wat er mogelijk is.