Publieke Stadsrondvaart

Publieke Stadsrondvaart

Publieke rondvaart 60 minuten door de binnenstad  en prinsentuin € 17,50 pp!

Je bezoek aan Leeuwarden is niet helemaal af zonder een sfeervolle rondvaart door de binnenstad en Prinsentuin.  Leuk als tussendoortje tijdens het shoppen, of als voorafje als je uit eten of naar de schouwburg gaat bijvoorbeeld. Als de gondel niet geboekt is, kun je zo opstappen en meevaren. De rondvaart duurt 60 - 70 minuten en er kunnen maximaal 6 personen mee.

Opstapplaats voor de publieke rondvaart is in de Nieuwestad, aan de steiger tegenover de C&A.

Dagelijks behalve maandag en dinsdag vanaf 12.30 uur kun je meevaren. De standaard afvaarttijden zijn 12.30 - 14.00 - 15.30 - 17.00 uur.

Boeken voor dezelfde of de volgende dag is mogelijk tot 11.30 uur 's ochtends telefonisch of via whattsapp op 06 - 36 51 56 70.

Je kunt 's middags natuurlijk ook altijd even langskomen bij de steiger om te kijken of er nog plek is!

Dus wil je meevaren? Neem contact op om te horen wanneer er plek is .

Vaarroute Binnenstad + Prinsentuin

Deze prachtige veelzijdige route voert door de gehele binnenstad en door de Westersingel langs de befaamde Prinsentuin. Duur van de vaartocht is 60 - maximaal 75 minuten.

Standaard opstapplaatsen voor deze route zijn de Harmonie en de Nieuwestad. Wil je deze route in de vorm van de Publieke Rondvaart varen, dan is de opstapplaats de Nieuwstad. In overleg zijn voor de arrangementen ook andere opstapplaatsen mogelijk.