+ 31 6 36515670 info@gondolatours.nl

Gondelvaarten en Corona

Wat kan er wel en wat kan er niet

 

De Venetiaanse gondel is 11 meter lang en de kuip waar de gasten zitten is ruim 4 meter lang. De gondelier staat op het achterdek en kan zonder problemen voldoende afstand houden tot de gasten die achterin de kuip zitten.  Deze gegevens leiden tot de volgende conclusie tav de 1,5 meter maatregelen:

Er kan op een veilige manier gevaren, mits alle gasten en de gondelier geen gezondheidsklachten hebben die kunnen duiden op een eventuele corona infectie.

Het maximale aantal gasten is 6, uit maximaal 3 huishoudens

Omdat een gondelvaart een exclusiviteit is, is de prijs hier ook naar. Maar ik wil het  prachtige gondelvaren ook toegankelijk houden, dus ook voor 2021 geldt er het speciale  tariefstelsel voor privégondel:

Afhuren gondel met 2 personen: € 60,-

Afhuren gondel met 3 personen: € 70,-

Afhuren gondel met 4 personen: € 80,-

Afhuren gondel met 5 of 6 personen: € 90,-

Boeken graag via email / contactformulier, whatsapp of gewoon ouderwets bellen natuurlijk! 

 

Gondelvaart Cadeaukaart

We hopen allemaal dat we zo snel mogelijk weer een beetje normaal kunnen leven en recreëren en vroeg of laat komt die tijd weer. Dus als je graag wil wachten tot dan, geen probleem, denk er dan eens aan om je geliefde, vriend, vriendin, vader of moeder  te verrassen met een cadeaukaart! Nu kopen (en daarmee mij helpen mijn rekeningen te blijven kunnen betalen) en pas varen als jullie dat uit komt! Extra lang geldig als je de cadeaukaart in corona tijd aanschaft! Het leukste cadeau van Nederland om te geven en te krijgen! Lees meer op de cadeaukaartpagina.

Meer info of direct boeken: 

Stuur een mail aan info@gondolatours.nl 

bel of app naar 06 -36515670 

of vul het contactformulier in

 

Vaarroute Binnenstad + Prinsentuin

Deze prachtige veelzijdige route voert door de gehele binnenstad en door de Westersingel langs de befaamde Prinsentuin. We passeren vele Leeuwarder bezienswaardigheden op de route zoals bijvoorbeeld de Bonifatiuskerk, het geboortehuis van Mata Hari en de Oldehove.

Duur van de vaartocht is 60 tot maximaal 75 minuten.

Standaard opstapplaats voor deze route is de steiger tegenover de C&A aan de Nieuwestad. Wil je deze route binnen een van de arrangementen varen, dan is in overleg eventueel ook andere opstapplaatsen mogelijk.