+ 31 6 36515670 info@gondolatours.nl

Private City Tour ‘O Sole Leo’

Wandelen – Varen – Dineren

Beleef het beste van Leeuwarden

te voet, vanaf het water en door de maag!

Op pad door historisch Leeuwarden met een wereldberoemde Leeuwarder.

Rondvaart in een Venetiaanse gondel door het Venetië van het Noorden

Topdiner in een exclusief huiskamerrestaurant

Het beste van Leeuwarden komt samen in dit intieme arrangement. Een beroemde Leeuwarder wandelt of vaart met u mee door het hart van Leeuwarden, het Venetië van het Noorden. Kies zelf uw beroemde gids: Mata Hari, Esscher, Slauerhoff of een voorouder van onze Koning! De gids heeft toegang tot plekken waar u normaal niet mag komen! U bepaalt zelf de aard van de tour; afhankelijk van uw interesses wordt de wandelroute bepaald.

Na de wandeltocht kunt u van de stad genieten vanaf het water in een authentieke Venetiaanse gondel. Een unieke ervaring in Nederland! De enige gondelier van Nederland die dagelijks vaart en op duurzame mankracht de gondel geruisloos door de grachten laat glijden!. U vaart door het historisch hart van Leeuwarden en langs de prachtige koninklijke Prinsentuin.

Als afsluiting dineert u in een gerenommeerd en intiem huiskamerrestaurant op een historische plek in Leeuwarden (Saskia, de vrouw van Rembrandt woonde om de hoek)

Het arrangement zoals beschreven is flexibel en naar wens aan te passen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen niet te wandelen, maar de gids mee te nemen aan boord van de gondel. De volgorde van de onderdelen staat niet vast en u kunt naar wens hapjes en drankjes aan boord van de gondel bij bestellen.

Het ultieme dagje uit voor kleine gezelschappen zoals vrijgezellenfeestjes, teamuitjes, jubilea, bedrijfsuitjes etc.

De private City Tour O Sole Leo is in het naseizoen boekbaar op zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur en op aanvraag door de week vanaf 17:00 uur. Minimaal een dag van te voren boeken voor dit arrangement is noodzakelijk en is mogelijk via email, telefonisch of via Whatsapp. 

Dus wil je een unieke belevenis in Leeuwarden? Neem contact op om te horen wanneer er plek is.

Prijzen:

€ 70,-    per persoon bij 6 personen
€ 82,50 per persoon bij 4 personen
€ 120,-  per persoon bij 2 personen

De tour is boekbaar voor maximaal 6 personen en betreft een unieke samenwerking tussen Gondola Tours, van Ravesteijn Theater en Events en Huiskamerrestaurant Unia12

Vaarroute Binnenstad + Prinsentuin

Deze prachtige veelzijdige route voert door de gehele binnenstad en door de Westersingel langs de befaamde Prinsentuin. We passeren vele Leeuwarder bezienswaardigheden op de route zoals bijvoorbeeld de Bonifatiuskerk, het geboortehuis van Mata Hari en de Oldehove.

Duur van de vaartocht is 60 tot 70 minuten.

Duur van de wandeltocht is ook ca 60 minuten

Standaard opstapplaats voor de stadsrondvaart is aan de kade van de Westerplantage, schuin voor Stadsschouwburg De Harmonie. Van daaruit varen we tegen de klok in door de binnenstad en via de Noorder- en Westersingel weer terug naar de Harmonie.