+ 31 6 36515670 info@gondolatours.nl

Privé gondel

dagje uit Leeuwarden?
Privé gondel erbij boeken natuurlijk!

Je bent een weekendje weg of een dagje uit in Leeuwarden en je wil je bezoek aan onze prachtige stad nog nét even iets specialer maken… Gezellig met zn tweeën of samen met vrienden genieten van de sfeervolle binnenstad en de Prinsentuin vanuit een heuse Venetiaanse gondel dus! Je boekt de gondel inclusief gondelier die ook als gids fungeert. Er kunnen maximaal 6 (in overleg eventueel ook 7 of zelfs 8) personen tegelijk aan boord. Ook ideaal voor vrijgezellenfeestjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes, eigenlijk elk stadsbezoek…

Laat je verrassen door de gondelier, die je langs de mooiste plekken van Leeuwarden vaart en op verzoek leuke verhalen vertelt over de gondel en over Leeuwarden.

Opstapplaats is standaard aan de Nieuwestad, op de steiger tegenover de C&A, maar in overleg is er veel mogelijk.

Boeken is mogelijk online, via email, telefonisch of via whattsapp. De privégondel is in de zomer de gehele week boekbaar: maandag tot donderdag alleen ‘s avonds  vanaf 18:00 uur, vrijdags en in het weekend gehele dag vanaf 11:00 uur.

Tarieven voor de privégondel: 1 uur varen voor 2 personen: € 60,-
Voor elke persoon extra komt er € 10,- bij.

Laden...

Vaarroute Binnenstad + Prinsentuin

Deze prachtige veelzijdige route voert door de gehele binnenstad en door de Westersingel langs de befaamde Prinsentuin. We passeren vele Leeuwarder bezienswaardigheden op de route zoals bijvoorbeeld de Bonifatiuskerk, het geboortehuis van Mata Hari en de Oldehove.

Duur van de vaartocht is 60 tot maximaal 75 minuten.

Standaard opstapplaats voor deze route is de steiger tegenover de C&A aan de Nieuwestad. Indien gewenst zijn alternatieve op- en afstapplaats,en route in overleg mogelijk.  Bekijk hier andere mogelijke vaarroutes.