+ 31 6 36515670 info@gondolatours.nl

Stadsrondvaart in een Venetiaanse gondel

dagje uit Leeuwarden?
gondelvaart erbij boeken natuurlijk!

Je bent een weekendje weg of een dagje uit in Leeuwarden en je wil je bezoek aan onze prachtige stad nog nét even iets specialer maken… Gezellig met zn tweeën of samen met vrienden genieten van de sfeervolle binnenstad en de Prinsentuin vanuit een heuse Venetiaanse gondel dus! Je boekt de gondel inclusief gondelier die ook als gids fungeert. Er kunnen maximaal 6 personen tegelijk aan boord. (Voor grotere groepen tot 10 personen is er eventueel nog een extra vaartuig beschikbaar.) Ook ideaal voor vrijgezellenfeestjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes, eigenlijk elk stadsbezoek…

Laat je verrassen door de gondelier, die je langs de mooiste plekken van Leeuwarden vaart en op verzoek leuke verhalen vertelt over de gondel en over Leeuwarden.

Opstapplaats is standaard aan de Westerplantage, schuin voor Stadsschouwburg de Harmonie

Boeken is mogelijk online, via email, telefonisch of via whattsapp. De gondel is in de zomermaanden boekbaar op vrijdagen en in het weekend de  gehele dag vanaf 11:00 uur. daarnaast zijn er op verzoek ook buiten de gangbare vaartijden mogelijkheden.

Tarieven voor de privégondel: 60 – 70 minuten varen voor 2 personen: € 75,-
Voor elke persoon extra komt er € 10,- bij.

Laden...

Vaarroute Binnenstad + Prinsentuin

Deze prachtige veelzijdige route voert door de gehele binnenstad en door de Westersingel langs de befaamde Prinsentuin. We passeren vele Leeuwarder bezienswaardigheden op de route zoals bijvoorbeeld de Bonifatiuskerk, het geboortehuis van Mata Hari en de Oldehove.

Duur van de vaartocht is 60 tot 70 minuten.

Duur van de wandeltocht is ook ca 60 minuten

Standaard opstapplaats voor de stadsrondvaart is aan de kade van de Westerplantage, schuin voor Stadsschouwburg De Harmonie. Van daaruit varen we tegen de klok in door de binnenstad en via de Noorder- en Westersingel weer terug naar de Harmonie.