+ 31 6 36515670 info@gondolatours.nl

Origineel kado: de Gondelvaart Kadokaart

Geef eens een echt origineel kado… geef een gondelvaart kado!

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen natuurlijk! Dus wie maak jij hier heel erg blij mee? Erg geschikt voor verjaardagen, trouwjubilea of gewoon zomaar natuurlijk!

Beslis zelf wat voor gondelvaart je kado wil geven; Een plekje in de publieke stadsrondvaart Leeuwarden? Of toch liever een uitgebreid vaararrangement met hapjes en drankjes zoals het Bourgondelsch Leeuwarden arrangement.. Ook is mogelijk de gondel privé te huren (uiteraard wel inclusief gondelier..) waarbij je zelf je hapjes en drankjes mee mag nemen.  Kan allemaal!

Even bellen, mailen of appen en ik stuur je de kadokaart via de ouderwetse post naar je toe!

De ontvanger kan zelf een datum bepalen en de gondelvaart reserveren. Simpel zat….

Dus. Geef een origineel kado: de gondelvaart kadokaart!

Goed idee! 

 

Vaarroute Binnenstad + Prinsentuin

Deze prachtige veelzijdige route voert door de gehele binnenstad en door de Westersingel langs de befaamde Prinsentuin. We passeren vele Leeuwarder bezienswaardigheden op de route zoals bijvoorbeeld de Bonifatiuskerk, het geboortehuis van Mata Hari en de Oldehove.

Duur van de vaartocht is 60 tot maximaal 75 minuten.

Standaard opstapplaats voor deze route is de steiger tegenover de C&A aan de Nieuwestad. Wil je deze route binnen een van de arrangementen varen, dan is in overleg eventueel ook andere opstapplaatsen mogelijk.