+ 31 6 36515670 info@gondolatours.nl

Dagje uit in Friesland?
geniet van leeuwarden in bourgondelsche sferen..!

 

rondvaart door leeuwarden met  prosecco en italiaanse hapjes

Gezellig een dagje uit in Friesland en je bent in Leeuwarden beland? Geniet dan van de sfeervolle hoofdstad van Friesland in Bourgondelsche sferen… vanuit een heuse Venetiaanse gondel dus! Waan je koning en koningin op je pluche zetel, terwijl je door de stad gevaren wordt. Onder het genot van een goeie Prosecco en heerlijke luxe Italiaanse hapjes ervaar je de meest unieke beleving van Leeuwarden. Overdag onder de stralende zon, of s’avonds in het warme schemerlicht…. 

Hoe bourgondelsch wil je het hebben.. Voor een echt onvergetelijk dagje uit in Friesland….

Opstapplaats voor de Bourgondelsch Leeuwarden rondvaart is op de Nieuwestad, vanaf de steiger tegenover de C&A.

De gondel vaart op vrijdag,zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur. Een dag van te voren boeken voor dit arrangement is noodzakelijk en is mogelijk online, via email, telefonisch of via Whatsapp. 

Dus wil je een unieke belevenis in Leeuwarden? Neem contact op om te horen wanneer er plek is .

€ 36,65  per persoon bij 6 personen
€ 42,50  per persoon bij 4 personen
€ 60,-  per persoon bij 2 personen

maximaal 6 personen.

 

Laden...

Vaarroute Binnenstad + Prinsentuin

Deze prachtige veelzijdige route voert door de gehele binnenstad en door de Westersingel langs de befaamde Prinsentuin. We passeren vele Leeuwarder bezienswaardigheden op de route zoals bijvoorbeeld de Bonifatiuskerk, het geboortehuis van Mata Hari en de Oldehove.

Duur van de vaartocht is 60 tot maximaal 75 minuten.

Standaard opstapplaats voor deze route is de steiger tegenover de C&A aan de Nieuwestad. Wil je deze route binnen een van de arrangementen varen, dan is in overleg eventueel ook andere opstapplaatsen mogelijk.