+ 31 6 36515670 info@gondolatours.nl

Altijd Blij Garantie

Iedereen wil natuurlijk het allerliefste gondelvaren onder een stralend zonnetje met een verfrissend briesje door de haren…. Maar het is wel Leeuwarden waar we varen… En hoewel het weer in de praktijk eigenlijk heel vaak erg meevalt, kan het weer weleens tegenzitten, waardoor je minder enthousiast raakt om te gaan varen. 

En niemand wordt blij van een sjagrijnige gondelier die in weer en wind die gondel door de stad staat te varen. En jij wordt al helemaal niet blij als je in die gondel moet zitten dan. Kortom, kunnen we beter samen naar de kroeg gaan. Toch zijn we een bedrijf en hebben we iets bedacht waarvan we allemaal altijd blij worden. Je kunt de Altijd Blij Garantie aan je boeking toevoegen. Met de Altijd Blij kunt u uw boeking kostenloos verzetten of annuleren obv ongunstige weersomstandigheden.

Het zit zo:

Allereerst, wanneer er sprake is van een of meer van onderstaande omstandigheden neemt de gondelier contact met u op.

  • Windkracht >5 in de stad
  • Langdurige (mot)regen
  • Onstuimig weer met veel windstoten
  • Onweer of grote kans op onweer ten tijde van de reservering

De kans is groot dat de gondelier besluit de gondelvaart te annuleren. Wanneer de gondelier besluit te annuleren is dit bindend. Hiervoor heb je geen Altijd Blij Garantie nodig.  Dit is uiterlijk twee uur voorafgaand van de reservering. Je hoeft dan niet direct een nieuwe datum en tijd te bepalen. Heb je geen mogelijkheid tot verzetten, omdat je bijvoorbeeld maar kort in Leeuwarden bent, dan is annuleren ook mogelijk.

En hier komt ie:
Maar het kan ook zijn dat de gondelier vindt dat er prima gevaren kan worden, maar dat jij toch van mening bent dat je er niet blij van wordt en graag wil verzetten. Als je in dat geval de
Altijd Blij Garantie erbij hebt geboekt, kun je alsnog kostenloos verzetten of annuleren.

Het tarief van de Altijd Blij Garantie is € 10,- per boeking en je kunt bij je boekingsaanvraag aangeven of je de Altijd Blij Garantie erbij wil boeken.