+ 31 6 36515670 info@gondolatours.nl

geniet van leeuwarden in upper class stijl met de

high tea gondelvaart!

 

rondvaart door leeuwarden met  high tea aan boord

Beleef de stad in upper class stijl met een gondelvaart inclusief High Tea!

In samenwerking met The Bakery is het arrangement High tea op het water tot stand gekomen. Ultiem genieten van de prachtige Leeuwarder binnenstad vanuit een echte Venetiaanse gondel en onder het genot van heerlijke lekkernijen uit de High Tea van The Bakery. Hoe luxe wil je het hebben?

De rondvaart duurt ca een uur en voert oa door de historische binnenstad en door de prachtige Prinsentuin.  Als je bij terugkomst nog wat over hebt van de High Tea, kun je heel makkelijk wat over is meenemen in de handige box.

Wil je liever eerst gondelvaren en na afloop van de High Tea genieten? Dat kan ook! De High Tea wordt geserveerd in de overdekte binnentuin of op het terras van The Bakery op de Nieuwestad.

Hoe dan ook, een topdag in Leeuwarden wordt het sowieso met een gondelvaart en de High Tea van The Bakery.

 Boek nu! Let op: in verband met de ruimte die de High Tea aan boord in beslag neemt is de high tea het meest geschikt voor 2 – 4 personen.

Opstapplaats voor de High Tea gondola is op de Westerplantage, schuin voor Stadsschouwburg de Harmonie.

De gondel vaart op vrijdag,zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur. Een dag van te voren boeken voor dit arrangement is noodzakelijk en is mogelijk online, via email, telefonisch of via Whatsapp. 

Dus wil je een unieke belevenis in Leeuwarden? Neem contact op om te horen wanneer er plek is .

€ 48,-  per persoon bij 6 personen
€ 52,50  per persoon bij 4 personen
€ 65,-  per persoon bij 2 personen

maximaal 6 personen.

 

Laden...

Vaarroute Binnenstad + Prinsentuin

Deze prachtige veelzijdige route voert door de gehele binnenstad en door de Westersingel langs de befaamde Prinsentuin. We passeren vele Leeuwarder bezienswaardigheden op de route zoals bijvoorbeeld de Bonifatiuskerk, het geboortehuis van Mata Hari en de Oldehove.

Duur van de vaartocht is 60 tot 70 minuten.

Duur van de wandeltocht is ook ca 60 minuten

Standaard opstapplaats voor de stadsrondvaart is aan de kade van de Westerplantage, schuin voor Stadsschouwburg De Harmonie. Van daaruit varen we tegen de klok in door de binnenstad en via de Noorder- en Westersingel weer terug naar de Harmonie.