+ 31 6 36515670 info@gondolatours.nl

De Burgemeestersgondel 
stadsrondvaart + uit eten in leeuwarden

stadsRondvaart + drie gangen diner
bij de burgemeester van napels

Maak je dagje uit of je avondje uit eten in Leeuwarden extra speciaal door er een gondelvaart door de binnenstad  aan vast te knopen! Of maak je dagje uit in Leeuwarden compleet met een gondelvaart met aansluitend heerlijk Italiaans eten bij de Burgemeester van Napels.

Hoe je het ook bekijkt, het is sowieso een goed idee! Laat je heerlijk door de stad varen, al dan niet onder het genot van een drankje! Vervolgens de avond goed beginnen met overheerlijke Napolitaanse Pizza of pasta! Ga op passende wijze uit eten in Leeuwarden en kies voor de heerlijke Napolitaanse keuken van De Burgemeester van Napels. Het restaurant ligt slechts  2 minuten wandelen van de op- en afstapplaats van de gondel, dus een ideale combinatie. Bij het restaurant wordt je ontvangen met een glaasje Prosecco en kun je kiezen uit een drie gangen keuzemenu.

Standaard wordt dit arrangement uitgevoerd in de volgorde varen – dineren, maar in overleg is alles mogelijk en kan het ook andersom. Tevens is er een varen – lunchen variant mogelijk.  Uiteraard is er de keuze tussen verschillende gerechten en kan er rekening gehouden worden met diëten en allergieën. Het beste is dus om gewoon even contact op te nemen en we stellen je arrangement helemaal naar wens samen!

Opstapplaats voor de stadsrondvaart is op de Westerplantage, schuin voor stadsschouwburg De Harmonie.

Boeken is mogelijk online, via email, telefonisch of via whatsapp. De Burgemeestersgondel is in het naseizoen boekbaar op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur. 

€ 50,-    per persoon bij 6 personen
€ 55,-    per persoon bij 4 personen
€ 70,-    per persoon bij 2 personen

Laden...

Vaarroute Binnenstad + Prinsentuin

Deze prachtige veelzijdige route voert door de gehele binnenstad en door de Westersingel langs de befaamde Prinsentuin. We passeren vele Leeuwarder bezienswaardigheden op de route zoals bijvoorbeeld de Bonifatiuskerk, het geboortehuis van Mata Hari en de Oldehove.

Duur van de vaartocht is 60 tot 70 minuten.

Duur van de wandeltocht is ook ca 60 minuten

Standaard opstapplaats voor de stadsrondvaart is aan de kade van de Westerplantage, schuin voor Stadsschouwburg De Harmonie. Van daaruit varen we tegen de klok in door de binnenstad en via de Noorder- en Westersingel weer terug naar de Harmonie.