+ 31 6 36515670 info@gondolatours.nl

Vrienden van de Gondel

Maaike Andrews fotografie

 

Maaike Andrews fotografie zoekt een contrast tussen wit en zwart, mooi en lelijk of modern en antiek.

 

Er is maar een dunne lijn tussen termen als simpele schoonheid & mysterie, of nietszeggend & sereen. De toeschouwer krijgt hierdoor de mogelijkheid een eigen invulling aan de naamloze foto’s te geven, zoals de omslag van een ongeschreven boek.
In samenwerking met diverse visagistes en kappers, gaan we op zoek naar “jou op je mooist”.

Of je nou model, ZZP’er, bruidspaar of vader bent, iedereen is welkom.

Lone drifters

 

Avontuurlijke bestemmingen, fijne hostels, cabins & campings en toffe sporten. Op Lone Drifters vind je de beste reis- en sporttips en toffe bestemmingen voor avonturiers en backpackers.

 

058 knipperette in brugwachtershuisje

 

 Geknipt worden in de leukste en kleinste kapsolan van Leeuwarden? In het brugwachtershuisje van de Wirdumerpoortsbrug maakt kapster Jolanda er weer iets moois van. Aan alle kanten wat te zien en altijd gezellig!

pizzeria de burgemeester van napels

 

Kom langs bij de gezelligste pizzeria! ‘s Avonds knappert hier het vuur in onze traditionele stenen houtoven op maar liefst 450°C. Hierin bereiden we onze ambachtelijke Napolitaanse pizza’s. Zacht van binnen en knapperig aan de buitenkant. Buon appetito.  

Overdag geniet je bij ons van heerlijke broodjes, salades of pasta! Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee! Bekijk ook de menu kaart! De pizzeria is van dinsdag tot zaterdag open vanaf 11:00! Naast een heerlijke lunch kunt u natuurlijk ook genieten van een heerlijke Italiaanse kop koffie of thee!

Van ravesteijn entertainment & events

 

In 1997 begonnen wij met het produceren van theaterdiners. Inmiddels staat ons veelzijdige gezelschap voor je klaar voor theatraal maatwerk, muzikale verrassingen, jubilea, straatfestivals, events, presentaties en trainingen.

Wij spelen door heel Nederland, op elke gewenste locatie. We kijken naar de vraag, de plek en het doel en maken hier een passend voorstel voor. Door ervaring kunnen wij iedereen iets bieden, voor elk budget.

Wij maken mooie momenten!

Praamverhuur Leeuwarden

 

Voor als je een gezellige rondvaart zoekt voor een groep groter dan 8 personen.

De stad vanaf het water bekijken is altijd een hele belevenis. De binnenstad van Leeuwarden is helemaal bereikbaar met de praam. Wil je meer weten van de geschiedenis van de stad dan kunnen we ook een gids inhuren. Met de praam zie je de stad helemaal en je hoeft je er niet voor in te spannen. Met andere woorden praamvaren is ontspannen genieten van een tochtje door de stad.