+ 31 6 36515670 info@gondolatours.nl

Gondola op locatie

Gondel boeken op locatie

Je organiseert een evenement of Italiaans feest waarbij een gondelvaart een mooie, unieke aanvulling op het programma en de aankleding is. 

Dan is het mogelijk de gondel inclusief gondelier te boeken op de door jouw gewenste locatie. 

Eendaagse of meerdaagse evenementen is beide mogelijk. Tijdig boeken is wel een must, want de gondel zal voor deze dagen uit de agenda gehaald moeten worden voor de lokale rondvaarten en bij het transport komt ook eea kijken en dient tijdig geregeld te worden.

De gondel is 11 meter lang en wordt vervoerd op een vrachtwagen met platte oplegger en eigen kraan. afhankelijk van de dagen van het transport en de afstand vanaf Leeuwarden kan er een offerte gemaakt worden voor het transport. 

De standaard op locatie dagprijs voor de gondel inclusief gondelier is € 950,- en is vrijgesteld van btw.

Al met al vind ik het erg leuk af en toe bij een speciale gelegenheid op locatie te varen en voor alle maatwerk aanvragen maak ik altijd graag een offerte!

In de zomer van 2018 vierden mijnheer en mevrouw Burggraaf uit Franeker hun 50e huwelijksdag.

Mijnheer Burggraaf is een Italie liefhebber en naast een ijscokar en een fiat 500 heeft hij ook de gondel op zijn feestlocatie in Franeker geboekt.

Het werd een groot succes en hoewel het vaartochtje niet heel erg lang duurde was het een unieke toevoeging aan het feest.